• Ακολουθήστε μας
Γεύση αγάπης
Μύρτιλο
Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 6, έξοδος ΗΣΑΠ

Γεύση αγάπης

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Στη πλατεία του σταθμού του ΗΣΑΠ στο Ν. Ηράκλειο, εδώ και ένα μήνα λειτουργεί κάτι πολύ όμορφο.
Δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό εξωτερικά το καφέ «Μύρτιλλο», αλλά η ιδέα που εκφράζει είναι καταπληκτική. Ποια είναι αυτή;  Να δώσει πραγματική δουλειά σε ανθρώπους άνεργους και από ευπαθείς ομάδες, αφού πρώτα τους εκπαιδεύσει. Ακόμα να δώσει την ευκαιρία σε νέους με μαθησιακές δυσκολίες να εκπαιδευτούν στις υπηρεσίες ενός καφέ (μαγείρεμα, σερβίρισμα και υποδοχή), σε εκπαιδευτές να κάνουν την πρακτική τους αλλά και σε εθελοντές να προσφέρουν με το έργο τους.
Μια ιδέα που έχει εφαρμοσθεί στο εξωτερικό και έρχεται τώρα να δοκιμασθεί και στα δικά μας δύσκολα νερά της ψυχαγωγίας. Πιείτε έναν καφέ στο «Μύρτιλλο» ή δοκιμάστε τις καταπληκτικές σφακιανές μυζηθρόπιτες με μέλι και σίγουρα δε θα χάσετε.
Όλοι μας έχουμε να πάρουμε ένα μάθημα από εκεί, γιατί όπως λένε και οι άνθρωποι του, 'στο Μύρτιλλο όλα συμβαίνουν απλά και ανθρώπινα'.

Μύρτιλο

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 6, Νέο Ηράκλειο Αττικής
Τηλέφωνο: 2110123176
http://myrtillocafe.gr/en/

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.