• Ακολουθήστε μας
Ο χορός με τις γεύσεις
Τραβόλτα
Αγίου Παύλου 33 και Αρκαδίας, Περιστέρι

Ο χορός με τις γεύσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Μπορεί ο όνομα του να είναι συνυφασμένο με κάποιο δεινό χορευτή, όμως το μαγαζί είναι συνυφασμένο με δεινή μαγειρική.  Ο Τραβόλτα είναι ένα ψαροεστιατόριο  που αξίζει να επισκεφθείς αν θέλεις να φας κάτι διαφορετικό φτιαγμένο με τα καλούδια της θάλασσας.
Βρίσκεται στο Περιστέρι.  Είναι ένα γωνιακό κατάστημα κρυμμένο πίσω από ένα πυκνό φράκτη από φυτά.  Ο χώρος είναι απλός, χωρισμένος στα δύο, το εσωτερικό για τους μη καπνίζοντες και το εξωτερικό για αυτούς που συνεχίζουν να καπνίζουν.
Καθίσαμε έξω.  Ο κατάλογος δεν έχει το τυπικό-αυστηρό στυλ του καταλόγου ενός αντίστοιχου καταστήματος.  Είναι πιο χαλαρός και περιγραφικός.  Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το τι γράφει αυτός ο κατάλογος και φυσικά το τι έρχεται στο τραπέζι.
Στο δικό μας τραπέζι για αρχή ήρθαν καρπάτσιο τσιπούρας, ωμή τσιπούρα φιλεταρισμένη και «ψημένη» με χυμό λεμονιού, αχινοσαλάτα, μία σαλάτα ρόκα με ντοματίνια και κατσικίσιο τυρί, νοστιμότατη.  Σαν κυρίως πήραμε τσιπούρα φρικασέ και τσιπούρα χουκιάρ μπεγεντί, τα δύο πολύ νόστιμα μαγειρευτά όπου το κρέας δεν το βαφτίσαμε άλλα είχε αντικατασταθεί από ψάρι.  Τα παραπάνω συνοδεύτηκαν από δικό τους τσίπουρο γευστικότατο.
Στο τέλος μας πρόσφεραν γιαούρτι με δύο ειδών γλυκά κουταλιού.
Ο λογαριασμός ήρθε λίγο τσουχτερός 85€ για δύο άτομα, αλλά άξιζε αυτός ο χορός με τις γεύσεις.

Τραβόλτα

Αγίου Παύλου 33 και Αρκαδίας, Περιστέρι
τηλ. 210 5719222
Καθημερινά 12:30 το μεσημέρι μέχρι 1:00 το βράδυ
Δευτέρα κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.