• Ακολουθήστε μας
Γκουρμέ στο έπακρο
FUNKY GOURMET
Παραμυθιάς 13 & Σαλαμίνος, Κεραμικός

Γκουρμέ στο έπακρο

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Για όσους διαθέτουν γερό βαλάντιο ή αποφασίσουν αυτές τις γιορτές να κάνουν μια ηρωική υπέρβαση, υπάρχει ένα εστιατόριο στον Κεραμικό που θα μπορούσε να συγκριθεί άνετα με αντίστοιχα gourmet στο Παρίσι ή την Νέα Υόρκη.

Ο χώρος καλαίσθητος, το στιλ λιτό κι απέριττο. Η εξυπηρέτηση υπέρ του δέοντος ευγενική και άμεση. Κατά την παραγγελία κλήθηκαμε να απαντήσουμε για τυχόν δυσανεξίες ή αλλεργίες σε συγκεκριμένες τροφές, καθώς και για ποιες είμαστε διατεθειμένοι να δοκιμάσουμε.

Επιλέξαμε το δεύτερο menu που είναι το πιο οικονομικό και περιλαμβάνει 16 πιάτα. Η όλη διαδικασία ήταν άκρως μυσταγωγική. Αρμονική αλληλουχία των πιάτων, με παύσεις ικανές για την εμπέδωση της κάθε γεύσης. Για το περιεχόμενο των πιάτων δεν θα μιλήσω γιατί κρίνω τον εαυτό μου ελαφρώς αναρμόδιο να κρίνω. Περιορίζομαι στον χαρακτηρισμό πρωτόγνωρη γευστική απόλαυση!

Το κόστος με το κρασί για 2 άτομα έφτασε τα 340€. Μοναδική εμπειρία που θα ήθελα την επόμενη φορά που θα την επαναλάβω να μας κοστίσει τουλάχιστο 80€ λιγότερα...

FUNKY GOURMET

Παραμυθιάς 13 & Σαλαμίνος, Κεραμικός
Τρίτη - Σάββατο, 19:30 - 01:00, 22:30 τελευταία παραγγελία
Για κρατήσεις, καλείτε Δευτέρα ως Σάββατο, 12:00 - 17:00 στο 210 5242727
Την περίοδο των εορτών, το εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό στις 25 και 26 Δεκεμβρίου 2016 καθώς και στις 1 και 2 Ιανουαρίου 2017.
Από τις 20 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα είναι διαθέσιμο μόνο το Εορταστικό Μενού.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.