• Ακολουθήστε μας
Η Ινδία στο πιάτο σας
ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΤΖΩΡΤΖ
Μεσολογγίου 4, Αθήνα

Η Ινδία στο πιάτο σας

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και αναζητούμε μικρά εστιατόρια που να προσφέρουν νόστιμο φαγητό. Στην Αθήνα τα έθνικ εστιατόρια είναι συνήθως λουσάτα και κατ' επέκταση ακριβά. Αλλά βρήκαμε ένα ινδικό-πακιστανικό εστιατόριο το οποίο σε παραπέμπει στο εξωτερικό. Βρίσκεται στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου στα Εξάρχεια. Εκ των πραγμάτων, το σταυροδρόμι αυτό με τα άλλα καφε μπαρ και εστιατόρια και το νεανικό κόσμο που πηγαινοέρχεται, σίγουρα σου δίνει την εικόνα ότι δεν βρίσκεσαι στην Αθήνα.
Το μαγαζί, είναι πολύ μικρό, χωρίς επιτηδεύματα, ταμπέλες και φώτα. Βασικά είναι δύο μικρά καταστήματα ενωμένα με ένα πάσο. Στο ένα είναι η κουζίνα και στο άλλο η αίθουσα των επισκεπτών. Χωρίς λινά τραπεζομάντιλα και ιδιαίτερους φωτισμούς αλλά με ένα φαγητό να γλύφεις και τα δάκτυλά σου, παρόλο που είναι πικάντικο.
Έχει να διαλέξεις πιάτα με κοτόπουλο με μοσχάρι ή αρνί που σε εκείνες τις χώρες θεωρείται αριστοκρατικό. Δεν θυμάμαι τα ονόματα των φαγητών που πήραμε, όμως το ένα είχε κοτόπουλο με πουρέ σπανάκι, και το άλλο αρνί curry madras με ρύζι. Μαζί με μία σαλάτα με γιαούρτι, πιτούλες naan και κρασί, πληρώσαμε συνολικά 22€. Οι μερίδες μεγάλες και ο λογαριασμός μικρός. Εξαιρετικά είναι και τα ινδικά σουβλάκια, με πίτα naan και κοτόπουλο, μόλις με 3€, που μπορείς να τα φας και στο χέρι.

ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΤΖΩΡΤΖ

Μεσολογγίου 4, Εξάρχεια
Τηλ. 2103826505
Ανοιχτά καθημερινά, από 13:00 έως 00:30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.