• Ακολουθήστε μας
Πόλεμος των χρωμάτων
Μάχες στο PlayPaintballArena
Ζήνωνος, Σπάτα
PlayPaintballArena

Πόλεμος των χρωμάτων

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Είναι κάτι μεταξύ του "ΚΡΥΦΤΟΥ" και του "ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ" που παίζαμε παλιά. Η διαφορά είναι ότι όλοι κρύβονται και όλοι κυνηγάνε. Αν δε, είσαι εσύ ο άτυχος, αντί να σε τραβάνε από τα ρούχα ή να σε "φτύνουν" στο δέντρο, όταν "πιάνεσαι", σε σημαδεύουν με ένα χρώμα που σε μαρτυράει.
Η παρέα το έχει καθιερώσει. Μας βοηθάει να βγούμε από την καθημερινότητα. Μιλάω για το Paintball. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, δράσης και άσκησης. Σε έναν υπαίθριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χωριζόμαστε σε δύο ομάδες. Η κάθε ομάδα μπορεί να έχει από ένα έως πάρα πολλά μέλη. Όλοι είμαστε εξοπλισμένοι με ειδικές μάσκες και με ειδικά "όπλα" φορτισμένα με χρωμόσφαιρες. Στόχος των ομάδων είναι να κλέψουμε την σημαία, γεγονός που δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί κάπου εκεί, καλά κρυμμένοι είναι οι αντίπαλοι. Πάνω από όλους όμως είναι οι κριτές που ξεδιαλύνουν οποιαδήποτε διχογνωμία.
Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι μελετημένες, γρήγορες και αποφασιστικές. Είσαι έτοιμος να ... χρωματιστείς;

Μάχες στο PlayPaintballArena

Ζήνωνος και Α. Χριστοφόρου, Σπάτα
Τηλ. 2105718180
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10€ συμμετοχή για ένα τρίωρο με 150 χρωμόσφαιρες
Σάββατο, Κυριακή και Αργίες: 12€ συμμετοχή για ένα τρίωρο με 200 χρωμόσφαιρες

Αφορά επίσης: 
Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.