• Ακολουθήστε μας
Με έμπνευση από τον ιερό βράχο
Ναοί και άλλα κτήρια φτιαγμένα με Lego και εμπνευσμένα από την Ακρόπολη
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα
Μουσείο Ακρόπολης

Με έμπνευση από τον ιερό βράχο

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα εν όψη και το μουσείο της Ακρόπολης ετοιμάζει δράσεις και προγράμματα για μικρούς και μεγάλους που ενθουσιάζουν!

Εμείς εστιάζουμε στα παιδιά και τα αγαπημένα μας lego, που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη δεξιότητα και αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί φίλοι που θα επισκεφθούν το Μουσείο θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με πολλή φαντασία δικά τους κτήρια από λευκά τουβλάκια lego. Έμπνευσή τους, οι ναοί, οι κίονες και τα κιονόκρανα από την Ακρόπολη!

Δείτε εδώ όλες τις δράσεις του Μουσείο τις ημέρες των εορτών

Ναοί και άλλα κτήρια φτιαγμένα με Lego και εμπνευσμένα από την Ακρόπολη

Ημέρες και ώρες:
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. και 1 μ.μ.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. και 1 μ.μ.
Ηλικίες: παιδιά 7-11 ετών
Διάρκεια εργαστηρίου: 90 λεπτά
Συμμετοχές: Για την εξασφάλιση συμμετοχής απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο 210 9000900 (Δευτ.-Παρ., 9 π.μ. έως 4 μ.μ.) και προαγορά των εισιτηρίων. Συμβολικό αντίτιμο 2 ευρώ για κάθε παιδί. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας (αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήρι: 30 παιδιά).

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.