• Ακολουθήστε μας
I love Comics!
Comicdom Con Athens 2016
Μασσαλίας 22, Κολωνάκι / Σίνα 31, Κολωνάκι
Ελληνοαμερικανική Ένωση / Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

I love Comics!

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Έκανε δειλά την εμφάνισή του το 2006, τη χρονιά που πέρασε προσέλκυσε πάνω από 12.000 επισκέπτες! Δέκα χρόνια μετά το Comicdom Con Athens είναι πλέον ο θεσμός που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο του κόμικ στη χώρα μας.

Φέτος το Comicdom Con Athens 2016 περιλαμβάνει, sketch events, προβολές, workshops από διεθνείς και Έλληνες δημιουργούς, παρουσιάσεις νέων τίτλων, bazaar καταστημάτων και εκδοτικών, παιδικό πρόγραμμα, τον υπερ-δημοφιλή Διαγωνισμό Comicdom Cosplay, καθώς και τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς.

Πέρα από το γνωστό του στέκι στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) πλέον επεκτείνεται σε δυο νέους χώρους: το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31) και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Έτσι, το φεστιβάλ γίνεται αποδεδειγμένα πλέον η μεγαλύτερη γιορτή των comics στην Ελλάδα, καθώς μια ολόκληρη γειτονιά της Νεάπολης μεταμορφώνεται με δράσεις, εκδηλώσεις, αλλά και συναρπαστικά street events.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ http://www.comicdom-con.gr/

Comicdom Con Athens 2016

Παρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Απριλίου
Ώρες: 11:00 - 21:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Σίνα 31, Κολωνάκι
Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.