• Ακολουθήστε μας
Κλείνουμε ραντεβού
JOURFIXE
Ζηρίνη 2, Κηφισιά

Κλείνουμε ραντεβού

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Σήμερα θα πάμε λίγο πιο μακριά. Για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε ένα μπαρ που διανύει το 27ο του έτος. Είκοσι επτά χρόνια είναι τεράστια ηλικία για bar. Μάλλον κάτι καλό θα κάνει.
Πρώτα από όλα το κτίριο στο οποίο στεγάζεται. Ένα παλιό πέτρινο αρχοντικό στην είσοδο της Κηφισιάς. Δεύτερον η διατήρηση της παλιάς φρεσκάδας. Δηλαδή διατηρεί το κλασικό στυλ με δερμάτινους καναπέδες, με το δερμάτινο κατάλογο με μεταλλικές γωνίες, με ξύλινα ράφια με ενθύμια άλλης εποχής, ενώ από την άλλη τα άτομα που βλέπεις είναι φρέσκα με διάθεση για ανεπιτήδευτο κέφι .
Ο λόγος για το Jourfixe ένα μπαρ που λειτουργεί σαν κλαμπ, αφού κάποιοι από αυτούς που έρχονται έχουν κολλήσει και έχουν γίνει είναι θαμώνες. Και αυτό σου δίνει ένα αίσθημα οικειότητας -είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα.
Μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου όρθιος στα ξύλινα πάσα, καθισμένος γύρω από το μπαρ ή να χωθείς στους καναπέδες γύρω από ένα τραπέζι με την παρέα σου.
Ανεβασμένη διάθεση, με καλή μουσική όλων των δεκαετιών lounge, mainstream, soul και funk που σύντομα δημιουργεί μια party διάθεση.

JOURFIXE

Λεωφ. Κηφισίας & Ζηρίνη 2, Κηφισιά
Τηλ. 2108010802
Aπλό ποτό €9, Σπέσιαλ €11
Απλή φιάλη €90, Σπέσιαλ €110
Δευτέρες Κλειστό

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.