• Ακολουθήστε μας
Ραντεβού στην αλάνα
Ψηφιακή Αλάνα

Ραντεβού στην αλάνα

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Μια σπάνια ευκαιρία να μας υπενθυμίσει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης τις αρμοδιότητές του στα πλαίσια της προστασίας των πολιτών πέρα από τους βαρύγδουπους τίτλους, αποτελεί η πρωτοβουλία της δημιουργίας της "Ψηφιακής Αλάνας" για τους γονείς και τα παιδιά.
Ουδείς αμφισβητεί πλέον πως το διαδίκτυο είναι ένας υπέροχος κόσμος γεμάτος γνώσεις και φαντασία. Ο διαδικτυακός τόπος cyberkid (http://www.cyberkid.gov.gr) αποτελεί έναν απόλυτα ασφαλή προορισμό, όπου οι γονείς μπορούν να επιτρέψουν στα παιδιά τους να διασκεδάσουν, να μορφωθούν, να κλείσουν ταξίδια, να αγοράσουν βιβλία, να ενημερωθούν!!!
Συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμας εισάγεται η ψηφιοποίηση δεκαέξι παιχνιδιών των παιδικών μας αναμνήσεων όπως ο γκρινιάρης, το φιδάκι και η κρεμάλα, τα οποία θα είναι προσβάσιμα σε όλους τους επισκέπτες.
Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και η παρουσίασή του γίνεται με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών σε τρεις θεματικές ενότητες: για παιδιά έως 8 ετών, για παιδιά 8 - 12 ετών, καθώς και για γονείς.

Ψηφιακή Αλάνα

"Ψηφιακή Αλάνα"
Μια πρωτοβουλία του Υπ. Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
Για γονείς και παιδιά
Δείτε εδώ τον διαδικτυακό τόπο cyberkid
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.