• Ακολουθήστε μας
Μόνο μην το δεις νηστικός
Soul Kitchen

Μόνο μην το δεις νηστικός

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πρόσφατα είχα την τύχη να βρεθώ σ΄ένα ανέλπιστο δείπνο με γκουρμέ γεύσεις. Μια σπάνια εμπειρία και ευκαιρία παράλληλα ν' ανασύρω από τη μνήμη μου συγκινήσεις που προσφέρει η μαγειρική όταν φλερτάρει με την τέχνη.
Τέτοια περίπτωση αποτέλεσε η κινηματογραφική σύμπραξη του ταλαντούχου Τούρκου, γεννημένου στη Γερμανία, σκηνοθέτη Ακίν, με τον παιδικό του φίλο, Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Αδάμ Μπουσδούκο.
Το Soul Kitchen έχοντας ως καμβά τη βιομηχανική πόλη του Αμβούργου, παρουσιάζει την αναπάντεχη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σε ένα λαϊκό μετανάστη εστιάτορα κι έναν εκκεντρικό σεφ, λάτρη της υψηλής μαγειρικής.
Ιδανική περίπτωση για αυτούς που αποφεύγουν τις πολλές κωμωδίες. Μια πανέξυπνη ταινία που σε κερδίζει από την αρχή και την απολαμβάνεις ως το τέλος.
Αν δεν σου προέκυψε να την δεις στο σινεμά υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία που ονομάζεται καναπές σπιτιού! Μόνο πρόσεξε, μην το δεις νηστικός...

Soul Kitchen

Κωμωδία
Σκηνοθέτης: Φατίχ Ακίν
Διάρκεια 99 λεπτά
Παραγωγή Γερμανία 2009

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.