• Ακολουθήστε μας
Μέχρι τελικής πτώσεως
Atlantis Club Prive Disco
Σκάλα Ωρωπού

Μέχρι τελικής πτώσεως

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Την πρώτη βραδιά του Ιούλη την περάσαμε στον Ωρωπό σ' ένα εντυπωσιακό opening που θύμισε εποχές της πρώτης μαθητικής μας νεότητας.

Το καλοκαιρινό clubbing επιστέφει και διεκδικεί τη θέση που του αξίζει, αφού ένα από τα μεγαλύτερα club στην Ελλάδα, μεταμορφώνεται κάθε Παρασκευή σε disco για να υποδεχθεί και να ικανοποιήσει τις πιο 80s' φαντασιώσεις μας.

Στον χώρο του Atlantis prive disco με θέα τ' αστέρια απολαύσαμε το ποτό μας αλλά και τις γαστρονομικές εκπλήξεις που η ιδιαίτερη κουζίνα του προσφέρει. Μια ιδανική ευκαιρία απόδρασης μισή μόλις ώρα από την Αθήνα.

Βρεθήκαμε ανάμεσα σε εγχώρια ινδάλματα της δεκαετίας του ΄80 που συχνάζουν στον χώρο μιας και ψυχή της επικοινωνίας σε αυτή την disco γι' αυτό το καλοκαίρι είναι ο απόλυτος γνώστης και συγγραφέας της Eightίλας Βασίλης Λούκας!

Atlantis Club Prive Disco

Κάθε Παρασκευή από τις 22:00.
Παραλιακή Λεωφ. Χαλκουτσίου, Σκάλα Ωρωπού
Ποτό 8€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.