• Ακολουθήστε μας
Με Τζαζ τρόπο
Μίκης & Μάνος… in jazz

Με Τζαζ τρόπο

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Την άνοιξη κυκλοφόρησε το album “Modes & Moods” του Δημήτρη Καλαντζή.
Στο άλμπουμ αυτό ο αυθορμητισμός και τη συγκίνηση της τζαζ συναντούσαν την αρμονία των δημιουργιών του Μίκη Θεοδωράκη. Ήταν η συνέχεια του άλμπουμ: Manos, a jazz tribute to Manos Hadjidakis, που ήταν ένας τζαζίστικος αυτοσχεδιασμός των αγαπημένων τραγουδιών του Χατζηδάκι.
Τώρα φανταστείτε σκηνικό.
Το θέατρο του Ηρώδου του Αττικού, την ορχήστρα Πατρών, το κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή. Και έτσι απαλά ένα σαξόφωνο να σκορπίζει τις γλυκές του νότες, οι οποίες να αντανακλώνται στο βράχο της Ακρόπολης και να χαράζουν τις καρδιές μας.
Κομμάτια από αυτά τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν σε αυτήν τη τόσο μοναδική συναυλία στις 3 Οκτωβρίου. Θα την πλαισιώσει με την θεσπέσια φωνή της η διάσημη τραγουδίστρια Dulce Pontes.
Έχοντας ακούσει παρόμοιες προσπάθειες, πιστεύω ότι η συνάντηση των μελωδιών του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι με τις θλιμμένες νότες της τζαζ, θα είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό.

Μίκης & Μάνος… in jazz

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013
Ώρα: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Από 19€ έως 55€
Φοιτητικό – Ανέργων (Άνω Διάζωμα): 10 €
Προπώληση: Καταστήματα PUBLIC
Online
Τηλεφωνική αγορά: 2107234567

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.