• Ακολουθήστε μας
ΝΗΡΗΙΔΕΣ SPA- Valentine Luxury One Day Spa
ΝΗΡΗΙΔΕΣ SPA
Υπερείδου 14, Πλάκα

ΝΗΡΗΙΔΕΣ SPA- Valentine Luxury One Day Spa

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Επειδή η καθημερινότητα μας είναι αρκετά επίπονη και αγχωτική, ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα που θα δώσει ηρεμία στη ψυχή μας και αναγέννηση στο σώμα μας.
Σας προτείνουμε λοιπόν μία επίσκεψη στο ΝΗΡΗΙΔΕΣ SPA μία όαση αναζωογόνησης και χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας. Ένας χώρος με αρχαιοελληνικό στυλ που σας πηγαίνει αιώνες πίσω για να γνωρίσετε όλα τα μυστικά ομορφιάς, χαλάρωσης, ευεξίας και να μάθετε τα τελετουργικά για την αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος.

Στο ΝΗΡΗΙΔΕΣ SPA θα χαλαρώσετε και θα αναγεννηθείτε με τις ολιστικές θεραπείες που βασίζονται σε αρχαία Ελληνικά κείμενα και για την εφαρμογή τους χρησιμοποιούν αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα. Εναρμονίζουν τα τρία επίπεδα του ανθρώπου, το σωματικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό.
Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται φυσικά προϊόντα, που βασίζονται σε βιολογικά αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα και έλαια από βιολογικές καλλιέργειες και αγνά μελισσοκομικά προϊόντα της ελληνικής φύσης.
Χαλαρωτικά μασάζ, μασάζ ευεξίας, ρεφλεξολογία, σπα μανικιούρ πεντικιούρ, ιεροτελεστία άκρων είναι μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε σε ένα περιβάλλον που θα σας μεταφέρει στην εποχή που ήκμαζε το αρχαίο ελληνικό πνεύμα.

Εμείς το Red Umbrella το δοκιμάσαμε και έχουμε να δηλώσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ήταν η ωραιότερη εμπειρία spa που είχαμε ποτέ στην Ελλάδα. Η φιλοξενία και η βαθιά ευγένεια σε συνδυασμό με τις ανεπανάληπτες θεραπείες, μας κάνουν να το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.  
Μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας, ή την αγαπημένη σας ή ακόμα και μόνη/ος σας  απολαυστικές εμπειρίες διαφόρων αρχέγονων τελετουργικών περιποίησης και ταξιδέψτε στα χρώματα και στα αρώματα της αρχαίας Ελλάδας.

Διαγωνισμός: 

Ένα δώρο σας περιμένει για την γιορτή των ερωτευμένων, ένα Valentine Luxury One Day Spa, αξίας 160€ για εσάς και το έτερον σας ήμισυ!
Ισχύει για οποιαδήποτε ημερομηνία μέχρι τέλη Μαρτίου. Δηλώστε συμμετοχή για να το κερδίσετε εδώ.

ΝΗΡΗΙΔΕΣ SPA

Υπερείδου 14, Πλάκα
Τηλ.:215 5500656 - 6940 951194
http://www.spaniriides.com.gr
E-mail: info@spaniriides.com.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.