• Ακολουθήστε μας
Καφέ, shopping και ... θέα
Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα
Public

Καφέ, shopping και ... θέα

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Το όνομα του έχει συνδυαστεί με τη τεχνολογία, τα βιβλία και τα εισιτήρια για εκδηλώσεις. Όμως αυτό που είναι επίσης ένα ατού του καταστήματος, είναι το καφέ στο τελευταίο όροφο του Public στο Σύνταγμα.

Είναι ένας μεγάλος χώρος μοντέρνα διακοσμημένος με πολύ ξύλο και μέταλλο, και είναι πολύ φωτεινός διότι γύρω γύρω έχει μία ωραία βεράντα που αν κάνει καλό καιρό αξίζει να καθίσεις έξω. Κάθεσαι και έχεις απέναντι σου τη Βουλή και πιάτο την πλατεία η οποία τώρα που άναψαν το δέντρο και τα φωτάκια γίνεται από νωρίς φαντασμαγορική.

Σε αυτό το περιβάλλον μπορείς να πιείς καφέ, ή να έχει ένα ελαφρύ γεύμα. Εμείς πήγαμε για καφέ με συνεργάτες αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε αληθινή συζήτηση γιατί είχε πολύ κόσμο και αναγκαζόμασταν να φωνάζουμε. Όμως όλοι μας απολαύσαμε όση ώρα είμασταν εκεί και φύγαμε ικανοποιημένοι. Πήραμε 4 καφέδες και ένα Cheesecake και ένα σουφλέ σοκολάτας.
Εδώ έρχεται που λένε η λυπητερή γιατί οι τιμές του είναι λίγο τσιμπημένες (πληρώσαμε περίπου 30€) αλλά όπως λένε δε βαριέσαι πληρώνεις τη θέα.

Καραγιώργη Σερβίας 1
Τηλ. 21 0323 9101
Καθημερινά (7:30) 9:00-24:00
Σαββάτο 9:00-24:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.