• Ακολουθήστε μας
Μυστήριο
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Καλλιδρομίου 8, Αθήνα
Κάισσα Games

Μυστήριο

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Και ξαφνικά σου λένε ότι έγινες ντεντέκτιβ και αναλαμβάνεις να λύσεις ένα μυστηριώδες έγκλημα. Εσύ όμως δεν ανήκεις σε καμιά ομάδα CSI ή NCIS με πρόσβαση σε ονειρεμένες τεχνολογίες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εργαστήρια. Ούτε έχεις την ικανότητα να αποκτάς πρόσβαση στις ιστοσελίδες του FBI ή της CIA.
Το μόνο σου όπλο, είναι η ικανότητα σου να κάνεις ερωτήσεις. Και πάλι όχι οτιδήποτε ερωτήσεις. Μόνο αυτές που απαντώνται με Όχι ή Ναι .
50 ιστορίες μυστηρίου, 31 εγκλήματα, 49 πτώματα, 11 δολοφόνοι, 12 αυτοκτονίες και ένα θανάσιμο γεύμα. Πρόσεξε, δεν είναι το αστυνομικό δελτίο της Αθήνας.
Οι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ είναι ένα τρομακτικό παιχνίδι με κάρτες που θα καθηλώσει κάθε παρέα. Είναι μία καλή δικαιολογία για να μείνουμε μέσα μια κρύα νύχτα του χειμώνα που έρχεται και να περάσουμε καλά. Περιλαμβάνει μυστηριώδεις ιστορίες που είναι πονηρές, μακάβριες, σκοτεινές και οι παίκτες προσπαθούν να αναπαραστήσουν το έγκλημα, ρωτώντας, μαντεύοντας, αναλύοντας και συνδυάζοντας πληροφορίες.
Μπορεί να σας ανατριχιάσει με τις λεπτομέρειες αλλά είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι σκέψης, το οποίο θα το θυμάται η παρέα για καιρό.
Αν σας τελειώσουν αυτά τα μυστήρια έχει άλλες 5 συνέχειες.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Κάισσα (Κεντρικό Κατάστημα)
Καλλιδρομίου 8, Εξάρχεια
Τηλ. 2103606488
Τιμή 9,99€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.