• Ακολουθήστε μας
Εκπλήξεις στον κόσμο της τζαζ κιθάρας
Jonathan Kreisberg Quartet
Πειραιώς 206, Ταύρος
Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

Εκπλήξεις στον κόσμο της τζαζ κιθάρας

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Όταν δεν είναι σε περιοδείες, το τρίο του Jonathan Kreisberg παίζει μουσική κάθε Τετάρτη στο La Lanterna στο Greenwich Village, και το κουιντέτο του μπορεί συχνά να ακουστεί στα κλαμπ της Νέας Υόρκης όπως το Smalls, Iridium, το Kitano, και το Cachaça.
Αυτή την ατμόσφαιρα θα δημιουργήσει ο Jonathan Kreisberg με το κουαρτέτο του στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012.
Πολλοί θεωρούν ότι ο Jonathan Kreisberg είναι ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες που έχουν αναδυθεί τα τελευταία χρόνια στην Jazz σκηνή. Με έντονο προσωπικό ήχο και στύλ ο καλλιτέχνης και η ορχήστρα του καταφέρνουν να εντάξουν τον ακροατή σ’ έναν κόσμο γεμάτο τολμηρούς μουσικούς αυτοσχεδιασμούς, με καταπληκτική δεξιοτεχνία και εφευρετικότητα. Παρά την πολυπλοκότητα που είναι έμφυτη στη σύνθεσή του, ο Kreisberg απευθύνεται τόσο στο μυαλό όσο και την καρδιά.
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, από τις 15:00 έως τις 18:00 όσοι από εμάς ασχολούμαστε με την κιθάρα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το Σεμινάριο Κιθάρας με τον Jonathan Kreisberg (πρόσθετο κόστος 25€)

Jonathan Kreisberg Quartet

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012, στις 21:00
Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλ. 2103418550
Εισιτήριο: 25€ Ενιαίο
www.mcf.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.