• Ακολουθήστε μας
Το φαγητό είναι έτοιμο
ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
Θεοδώρου Νέγρη 1, Αθήνα

Το φαγητό είναι έτοιμο

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Παρακαλώ περάστε στην τραπεζαρία. Κάπως έτσι μας οδήγησαν ευγενικά στο τραπέζι μας, στο καλόγουστο και ζεστό εστιατόριο Τραπεζαρία.
Ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος και αυτό τον κάνει ακόμη πιο ευχάριστο, με καλό εξαερισμό και άνεση μεταξύ των τραπεζιών. Όπως άλλωστε το προστάζουν και οι καλοί τρόποι δεν καπνίζουν στην τραπεζαρία.
Η ροή των πιάτων ήταν πολύ καλή με πρώτη άφιξη ένα καλαθάκι με τρία είδη φρέσκου ψωμιού, που συνοδευόταν από ντιπ ταραμοσαλάτας και ελιές σε ελαιόλαδο. Ο κατάλογος έχει αρκετές επιλογές ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα αλλά να μη σε ζαλίζει.
Εμείς πήραμε σαλάτα παντζάρι με καρπάτσιο, ρόκα, ντομάτα, ξύγαλο Σητείας και παστό. Υπήρχε η επιλογή μικρής ή κανονικής μερίδας, εμείς ευτυχώς παραγγείλαμε τη μικρή και δεν το μετανιώσαμε γιατί η άλλη ήταν πολύ μεγάλη. Πήραμε μία τυρόπιτα σε πήλινο σκεύος με φύλλο κανταΐφι, ξινομυζήθρα, σύκα και σύγκλινο. Σαν κύριο πήραμε "γύρο", δηλαδή ψιλοκομμένη πάπια με συνοδευτικά και πιττούλες και τη μικρή μερίδα της "μαγειρίτσας" με συκώτι γάλακτος, μανιτάρια και σπανάκι. Όλα ήταν πολύ νόστιμα. Τα συνοδέψαμε με δύο ποτήρια κρασί Ευχές Ερατεινές και για γλυκό πήραμε εκλέρ. Μας ήρθε λίγο κάτω από 27€ το άτομο. Λίγο ακριβό για την εποχή. Οι τιμές θα μπορούσαν να είναι 1-2 ευρώ πιο χαμηλά ανά πιάτο, αλλά όλα ήταν ωραία και φύγαμε ευχαριστημένοι.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Θεοδώρου Νέγρη 1, Αθήνα
Τηλ. 2109213500
Δευτέρα - Παρασκευή 19.00 - 00.30
Σάββατο - Κυριακή 13.00 - 00.30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.