• Ακολουθήστε μας
Πιάνω φωτιά πασά μου!
Μπλε Live Special Guest: Λάκης Παπαδόπουλος
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Κύτταρο live

Πιάνω φωτιά πασά μου!

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Όταν μια Ελληνική μπάντα καταφέρνει να μπει στην τρίτη της δεκαετία αποδεικνύει πως έχει κάτι το ξεχωριστό. Όταν ένας τραγουδοποιός συγκινεί το κοινό με τις δημιουργίες του είτε τις τραγουδά ο ίδιος είτε άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες σίγουρα δεν είναι μια τυχαία περίπτωση.

Όταν Οι λατρεμένοι Μπλε συναντούν τον αυθεντικό Λάκη Παπαδόπουλο τότε εμείς σας προτρέπουμε να είστε εκεί. Κι άν τα ραδιοφωνικά Playlist σας έχουν πάρει τα μυαλά εμείς σας θυμίζουμε τις τεράστιες επιτυχίες τους. ‘Φοβάμαι’, ‘Νιώθω ενοχές’, ‘Πιάνω φωτιά’. Ο "Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ",για τους έχοντες μνήμες από τη δεκαετία του 80, αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ροκ παρουσίας. Ακομπλεξάριστος αφήνει πίσω του τραγούδια όπως τα "Σε ζητάω", "Κουρσάρος", "Πάρε πασά μου", "Για να σ' εκδικηθώ" και δεκάδες άλλα.

Μια μοναδική μουσική συνάντηση που μας αρέσει κι ελπίζουμε να έχει συνέχεια...

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς μια διπλή πρόσκληση. Λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/10 στις 17:00 δηλώνοντας συμμετοχή εδώ!

Μπλε Live Special Guest: Λάκης Παπαδόπουλος

27/10/2014
Κύτταρο live
Ηπείρου 48 & Αχαρνών Αθήνα τηλ. 2108224134
Ώρα: 22:00
Εισιτήριο 10€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.