• Ακολουθήστε μας

Τι γύρευε η ομπρέλα στο Bazaar…ι;

Τι γύρευε η ομπρέλα στο Bazaar…ι;

Μας το πρότειναν και υπήρξαμε δισταχτικοί, είπαμε τι δουλειά έχει το Red Umbrella σ’ ένα bazaar. Όταν όμως στη συνέχεια οι διοργανωτές μας έφεραν σε επαφή με τους δημιουργούς των χειροποίητών αυτών κομψοτεχνημάτων η γνώμη μας άλλαξε.

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθειά τους και να επικοινωνήσουμε σε όλους εσάς το 2ο Καλλιτεχνικό Bazaar στο Γκάζι.

Όμως δεν σταματήσαμε σε αυτό, γιατί το σαββατοκύριακο 23 & 24 Φεβρουαρίου κάναμε μια βόλτα στους Μοντέρνους Καιρούς που στέγασαν την εκδήλωση και στρατοπεδεύσαμε συντροφιά  με τους καλλιτέχνες.Γνωρίσαμε όσους εκθέταν τα έργα τους και άτομα κάθε ηλικίας από τις εκατοντάδες φίλων που πέρασαν από τον χώρο

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κάναμε κληρώσεις ανά μια ώρα με δώρα χειροποίητες δημιουργίες, φτιαγμένες με πολύ μεράκι, όπως κοσμήματα, σαπούνια, ρούχα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, κρασί και πολλά ακόμα που με γενναιοδωρία  οι εκθέτες μας προσέφεραν για όλους εσάς.

Το βράδι της Κυριακής γίναμε όλοι μια παρέα και ήπιαμε το ποτάκι μας, γιατί τελικά το Red Umbrella είναι ακριβώς αυτό, μια αφορμή για διασκέδαση!!!