• Ακολουθήστε μας
Άραξε στο παγκάκι
Το παγκάκι
Πεζόδρομος Γ. Ολυμπίου 17-19, Κουκάκι

Άραξε στο παγκάκι

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ένα διαφορετικό στέκι είναι αυτό που κέρδισε την προσοχή μας στην όλο και περισσότερο αναπτυσσόμενη πιάτσα του πεζόδρομου της Γ. Ολυμπίου στο Κουκάκι.

"Το παγκάκι" είναι ένα καταπληκτικό all day που δηλώνει καφενείο και μάλιστα συνεταιριστικό. Ένας ιδανικός τόπος για καφεδάκι ή κάθε λογής ρόφημα. Όσο η ώρα κυλά και η διάθεση αλλάζει μπορείς να περάσεις σε μπύρες, ποτά και λοιπά αποστάγματα συνοδεία μεζέδων.

Η συνεταιριστική φιλοσοφία των δημιουργών του δεν είναι κάτι το αποσπασματικό αλλά περνά στον τρόπο εργασίας και στη διανομή των εσόδων και κερδών που συχνά περιλαμβάνει στοχευμένες δράσεις συμπαράστασης. Πέρα από αυτό έχουν επιτύχει συνεργασία με μικρούς παραγωγούς ή κοινότητες παραγωγών, με αποτέλεσμα να σερβίρουν προϊόντα εναλλακτικού-αλληλέγγυου εμπορίου όπως καφέ από ζαπατιστικούς συνεταιρισμούς του Μεξικού, ζάχαρη από το Κίνημα των Χωρίς Γη στη Βραζιλία κ.ά.

Οι τιμές είναι απίστευτες, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την υψηλή ποιότητα των διαθέσιμων προϊόντων. Το καφενείο πέρα από την εστίαση αποτελεί ιδανικό χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων εναλλακτικής μορφής. Πάνω απ' όλα όμως είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο στέκι για όσους θέλουν και ξέρουν που θα περάσουν καλά!

Το παγκάκι

Πεζόδρομος Γ. Ολυμπίου 17-19, Κουκάκι,

τηλ. 2130009927

Ανοίγει στις 11:00.
Η κουζίνα κλείνει τα μεσάνυχτα
Η τελευταία παραγγελία 01:00, στις 02:00 κλείνει

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.