• Ακολουθήστε μας
Διασκεδάζοντας επιστημονικά!
Planet Physics
Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια

Διασκεδάζοντας επιστημονικά!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Αν μικρός έβλεπες Μαγκάιβερ ή λάτρευες τους μικρούς εξερευνητές και σήμερα έχεις παιδιά τότε μπορείς να καταλάβεις καλύτερα από τον καθένα τη σημασία της πρότασης αυτής

Όλα όσα θα ήθελε να δει και να μάθει ένα παιδί γνωρίζοντας παράλληλα τον θαυμαστό κόσμο της Φυσικής βρίσκονται στο Planet Physics. Βασισμένο σε μια σειρά από διαδραστικά εκθέματα κάνουν τα παιδιά να μάθουν ανακαλύπτοντας. Οι μπάλες που πέφτουν, το ντεσιμπελόμετρο, το ρομπότ ισορροπιστής, οι τετράγωνοι τροχοί και άλλα πολλά εισάγουν με τον πιο διασκεδαστικό  τρόπο μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της επιστήμης.

Πέρα από τα εκθέματα υπάρχει και το εργαστήριο στο οποίο μια σειρά από πειραματικές δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά να μυηθούν μέσα πάντα από το παιχνίδι με τον επιστημονικό τρόπο σκέψης.

Οι επισκέπτες συνοδεύονται στα εκθέματα από εξειδικευμένο ξεναγό, ενώ οι ξεναγήσεις στα διαδραστικά εκθέματα ξεκινούν κάθε ακέραια ώρα και έχουν διάρκεια 50 λεπτά.

Planet Physics

Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια, τηλ.: 210 8033984
Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη έως Πέμπτη: 17:00 – 21:00
Παρασκευή: 17:00 – 22:00
Σάββατο, Κυριακή και αργίες: 10:00 – 22:00
Δευτέρα: Κλειστά
Είσοδος: Ενήλικες: 6€ (είσοδος στη διαδραστική έκθεση)
Παιδιά: 6€ (είσοδος στην έκθεση και στον «επιστημονικό» παιδότοπο)
Ελεύθερη (είσοδος στο Planet Cafe)
4€ (είσοδος μόνο για παιχνίδι στον «επιστημονικό» παιδότοπο κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη)
Οικογενειακό: 5 ευρώ / άτομο (3 άτομα και άνω)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.