• Ακολουθήστε μας
Τζάμπα Σάμπα στρογγυλή θεά
Τελικός FIFA World Cup 2014

Τζάμπα Σάμπα στρογγυλή θεά

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η ώρα έφτασε και όλη η υφήλιος περιμένει το απόλυτο γεγονός του φετινού καλοκαιριού. Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλου. Και μπορεί το ποδόσφαιρο να αποτελεί αντρική υπόθεση, όμως κι εσείς κορίτσια όλο και περισσότερες κλεφτές ματιές είδα να ρίχνετε στη στρογγυλή θεά.
Λίγο η ψυχωμένη εικόνα της εθνικής μας, λίγο οι βραζιλιάνικες φαντασιώσεις όλων μας και κυρίως το σπάνιο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα μας καθήλωσαν για έναν ολόκληρο μήνα μπροστά στις οθόνες.
Όμως η πρότασή μας σήμερα δεν είναι αυτή αλλά η παρέα. Οργανωθείτε λοιπόν, μαζευτείτε σε μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές. Βγάλτε τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς, laptops. Φέρτε ο καθένας τις μπύρες και τα πατατάκια σας, επιστρατεύστε ψυγεία κατασκήνωσης και οι πιο μερακλήδες βγάλτε ψησταριές.
Περάστε ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο βράδυ με φίλους και γνωστούς, συντροφιά με ήχους και εικόνες από τη μακρινή Βραζιλία. Και όσο για εσάς κυρίες μου που βλέπετε με αδιαφορία το πάθος αυτό των συντρόφων σας δείτε το θετικά, τα βάσανά σας τελείωσαν και ακολουθεί ανάπαυλα για σχεδόν ενάμιση μήνα...
 

Τελικός FIFA World Cup 2014

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014
Ώρα: 10:00 μ.μ.
NEPIT, NEPITsports, NEPITHD
Στάδιο Μαρακανά, Ρίο ντε Τζανέιρο
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.