• Ακολουθήστε μας
Ψαράδικο ή Ψαροφαγείο;
Ο ΒΛΑΣΣΗΣ
Φωκίωνος Νέγρη 47, Κυψέλη

Ψαράδικο ή Ψαροφαγείο;

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Αποφασίσαμε να πάμε να φάμε σε μία περιοχή που παλιά θεωρείτο σημείο αναφοράς της διασκέδασης. Την πλατεία Φωκίωνος Νέγρη, η οποία παραμένει ένα ζωντανό μέρος της πόλης μας με ενδιαφέροντες ανθρώπους!

Δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο μέρος υπόψιν μας, αλλά είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον μαγαζί που μας έβαλε σε δίλλημα. Ψαροπωλείο ή ψαροταβέρνα; Έτσι ρωτήσαμε τον υπεύθυνο του «Βλάσση», ο οποίος μας είπε ότι μπορούμε να αγοράσουμε τα φρέσκα ψάρια όπως κανονικά σε ψαροπωλείο, αλλά με 5€ το κιλό θα μπορούσε να μας τα ψήσει ή να τα τηγανίσει και να τα φάμε εκεί.

Αποφασίσαμε να δούμε αν εκτός από τα φρεσκότατα ψάρια που έχει, είναι και καλός ψήστης. Πήραμε ένα φαγκρί, το οποίο, αν δεν είναι καλός ο ψήστης βγαίνει στεγνό. 

Μέχρι να έρθει, αρχίσαμε με ταραμοσαλάτα δικιά τους, πολύ νόστιμη και όχι αλμυρή, μία τεράστια σαλάτα βραστών και καλαμαράκια τηγανητά, όσο έπρεπε σκληρά, και τσίπουρο εμφιαλωμένο. Σταματήσαμε να μιλάμε, από την νοστιμιά όσων τρώγαμε.  Και ήρθε το φαγκρί.  Ζουμερό όσο έπρεπε, έλιωνε στο στόμα μας!

Σταματήσαμε όλα τα άλλα για να αφοσιωθούμε στο ψάρι.  Το ξεκοκαλίσαμε μέχρι τελευταίο λέπι. Πληρώσαμε 68€, τιμή εξαιρετική εάν υπολογίσει κανείς ότι σε άλλο μαγαζί για την ίδια παραγγελία θα είχαμε σίγουρα πληρώσει 50% πάνω.

Εκεί που ήμασταν μόνοι, ξαφνικά το μαγαζί γέμισε και δεν είχε τραπέζι.
Ωραίοι θαμώνες, φιλική εξυπηρέτηση από νέους ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν, φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά, όμορφο καθαρό μαγαζί. Ήμασταν τυχεροί που το ανακαλύψαμε και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Διαγωνισμός: 

Και για να γνωρίσετε τον Βλάσση  ... δώρο ένα γεύμα για δύο, έως 40 ευρώ! Δηλώστε συμμετοχή  εδώ.

Ο ΒΛΑΣΣΗΣ

Ψαράδικο - Ψαροφαγείο
Φωκίωνος Νέγρη 47, Κυψέλη
Τηλ. 211 0125263
Καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι 02:00 το βράδυ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.