• Ακολουθήστε μας
Απέραντο γαλάζιο
ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ
Αλ. Παπαναστασίου 13α, Καστέλλα

Απέραντο γαλάζιο

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Φαντάσου σκηνικό. Χειμωνιάτικη μέρα με ήλιο να καίει σαν καλοκαίρι, να κάθεσαι έξω και να μη κρυώνεις, με την πλάτη στο δρόμο και μπροστά σου να απλώνεται το γαλάζιο της θάλασσας.  Δεν ακούς το θόρυβο του δρόμου γιατί σε έχει μαγνητίσει η θέα.
Από κάτω η πλαζ Βοτσαλάκια, στην μέση το νησάκι και τα μικρά ιστιοπλοϊκά στην θάλασσα που θυμίζουν γλάρους. 

Πίνεις φρέντο εσπρέσο και το ευχαριστιέσαι πρώτον γιατί είναι γευστικός και δεύτερον γιατί είναι δροσιστικός. Και σκέπτεσαι διακοπές.

Αυτό είναι το σκηνικό στο εξωτερικό χώρο του  «Μισό Μισό».  Είναι ένα μπαλκόνι στο  δρόμο που οδηγεί από τον Πειραιά προς την Καστέλα, πάνω από το κολυμβητήριο του Πειραιά. Γύρω γύρω το κοινό ήταν ποικίλο.  Τουρίστες, φοιτητές, επαγγελματίες, κυρίες που απλώς κάνανε βόλτα.  Άλλοι απολάμβαναν τον καφέ τους, άλλοι είχαν περάσει στις παγωμένες μπύρες ενώ κάποιοι τρώγανε μακαρονάδα.

Το σέρβις φιλικό, ευγενικό και εξυπηρετικό.  Οι καφέδες που πήραμε ήρθαν γρήγορα και όπως είπα παραπάνω ήταν γευστικοί, συνοδευόμενοι από μπισκοτάκι.

Και αράξαμε χαλαρααααααά!

Διαγωνισμός: 

Για να χαλαρώσετε και εσείς σας κερνάμε τον καφέ για 4 άτομα. Συμμετοχή εδώ.

ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ

Αλ. Παπαναστασίου 13α, Καστέλλα
Τηλ 210 4100071
Καφές 3,70€
Μπύρα ποτήρι 5,00€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.