• Ακολουθήστε μας
Πάμε ταράτσα;
Bios Ταράτσα
Πειραιώς 84, Κεραμεικός

Πάμε ταράτσα;

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη και σε πείσμα όσων θέλουν να μας βάλουν για τα καλά σε χειμερινό mood πριν την ώρα του, σήμερα σας προτείνουμε μια αγαπημένη ταράτσα για χαλαρή έξοδο όμως ακριβώς θα συνέβαινε αν ακόμα βρισκόσασταν σε κάποιο νησί.

Λίγα βήματα πιο πέρα από το Γκάζι υπάρχει ένα εναλλακτικό, θεατρικό κυρίως στέκι, που διαθέτει μια εξαιρετική ταράτσα, εκεί θα συναντήσετε ετερόκλητους τύπους ανθρώπων κάθε ηλικίας. Τίποτα δεν μοιάζει ξένο και διαφορετικό στο BIOS, αν και όλα θυμίζουν αυτοσχέδιες κατασκευές και η λογική στην εξυπηρέτηση θυμίζει περισσότερο καντίνα, η μοναδική θέα προς την Ακρόπολη δημιουργεί μια υπέροχο πάντρεμα σε αισθητικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Αν δε δείτε κόσμο με ένα χρωματιστό ξυλάκι στο χέρι, ζητήστε να μάθετε περισσότερα για το "παποτό" μια έξυπνη και απολαυστική πατέντα που διαθέτουν και σερβίρουν.

Απολαύστε λοιπόν τα ποτάκια σας, με μέτρο, χωρίς να σας παρασύρει η συνολική χαλαρότητα, που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών...

Bios Ταράτσα

Ανοιχτά από τις 19.00
Πειραιώς 84, Κεραμεικός, τηλ.: 2103425335

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.