• Ακολουθήστε μας
Φουρνιστά και μοσχομυριστά
Φουρνομαγειρέματα
Ηρώς Κωνσταντόπουλου 19, Ηλιούπολη

Φουρνιστά και μοσχομυριστά

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Που θα μπορούσε να πάει το μυαλό σας αν κάποιος σας μιλούσε για τα "Φουρνομαγειρέματα"; Η σωστή απάντηση είναι στην Ηλιούπολη και ο λόγος που ονομάστηκε έτσι το μαγαζί είναι πως εστιάζει στην φουρνομαγειρικη και τα υπέροχα δημιουργήματά της..

Περιβάλλον και εξυπηρέτηση φιλική και αποτελεσματική συνάμα. Μερίδες νοστιμότατες και σε έντιμη ποσότητα. Σε ότι αφορά τα πιάτα ξεχωρίζει το κότσι, συνοδευόμενο με πατάτες φούρνου εξαιρετικές, οι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά πως να το φτιάξουν. Κορυφαία επιλογή για όσους γνωρίζουν από πολίτικες γεύσεις αποτελεί το χουνκιάρ, που περιλαμβάνει κοκκινιστό κρέας σε μπουκίτσες με πουρέ καπνισμένης μελιτζάνας, ενώ θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στο καπνιστό χειροποίητο λουκάνικο που σερβίρουν.

Το χύμα κρασί τους είναι αξιοπρεπέστατο, γεγονός που δεν το συναντάμε και πολύ συχνά. Ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το ψωμί είναι παραγωγής τους και πάντα ολόφρεσκο, γιατί ως γνωστό τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες!

Σε σαλάτες και ορεκτικά, τα οποία ήταν εξίσου γευστικά δεν θα αναφερθώ ώστε να μην μακρηγορήσω. Εκείνο το βράδυ περάσαμε υπέροχα! Παρέα 4 ατόμων πληρώσαμε 56€ και στο τέλος μας κέρασαν και γλυκό. Να πάτε κι εσείς!

Φουρνομαγειρέματα

Ηρώς Κωνσταντόπουλου 19, Ηλιούπολη, τηλ.: 2109910227
Τρίτη- Σάββατο από τις 8 το βράδυ
Κυριακή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 7 το απόγευμα
Δευτέρα κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.