• Ακολουθήστε μας
Ανάσταση στο λιμάνι
Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής
Τέρμα Χατζηκυριακού, Πειραιάς

Ανάσταση στο λιμάνι

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Οδεύοντας προς στην τελική πράξη του θείου δράματος όλοι λίγο - πολύ σκεφτόμαστε πως ήρθε η στιγμή να κανονίσουμε πως και που θα μας βρει η Ανάσταση. Για όσες και όσους κουνήσατε μαντίλι αλλά και εσάς που αντί να διαβάζετε σήμερα αυτή την πρόταση τακτοποιείτε τη βαλίτσα σας δεν ανησυχώ και απλά σας εύχομαι καλό δρόμο.

Εμείς όμως, οι πιστοί εραστές αυτής της πόλης θα χρειαστεί να ανασύρουμε μέσ' από τις χιλιάδες καθημερινές πληροφορίες και έννοιες την κατάλληλη ιδέα για μια ξεχωριστή αστική εμπειρία το βράδυ της Ανάστασης.

Αν ήθελα να ακολουθήσω την πεπατημένη θα σας μιλούσα για την Πλάκα και γενικότερα τα πέριξ της Ακρόπολης όπως έχουμε πράξει στο παρελθόν.

Όμως αυτή τη φορά σας προτρέπω να κατέβετε στον Πειραιά και συγκεκριμένα σε μια εκκλησία σε απίστευτο σημείο πάνω στην μπούκα του λιμανιού. Απέναντι από το "λιοντάρι" μετά τον κτίριο του ΟΛΠ θα συναντήσετε τον επιβλητικό Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής.

Έτσι κι αλλιώς το βράδυ του μεγάλου Σαββάτου οι άδειοι δρόμοι τις πόλης κάνουν την οδήγηση άνετη και απολαυστική, στο πάρκινγκ επίσης δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα, ενώ θα ζήσετε τη μοναδική εμπειρία, να υποδεχθείτε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης με θέα τα φωταγωγημένα πλοία και τον χαρακτηριστικό ήχο από την μπουρού κάθε ενός από αυτά.

Επιλέξτε στην επιστροφή τη διαδρομή από παραλία Φρεατίδας - Πασαλιμάνι και Καστέλα. Καλή Ανάσταση σε όλους!!!

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής

Τέρμα Χατζηκυριακού, Πειραιάς, τηλ.:2104513860

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.