• Ακολουθήστε μας
Στα χνάρια της ιστορίας
Capo d' Istria
Ευμολπιδών 41, Γκάζι
Θέατρο 104

Στα χνάρια της ιστορίας

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η θερμοκρασία έπεσε και κάπως απότομα αρχίσαμε όλοι ν' αναζητούμε πιο φθινοπωρινά στέκια για τις εξόδους μας. Τι κι αν οι περισσότερες θεατρικές παραγωγές επιλέγουν για την πρεμιέρα τους στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη; Το Red Umbrella eχει πάντα την πρόταση που αναζητάς!

Την άνοιξη που μας πέρασε είχαμε ακούσει για την παράσταση Capo d’Istria όμως δεν καταφέραμε να τη δούμε. Έτσι μόλις μάθαμε πως ξεκινά εκ νέου παραστάσεις στο 104, που είναι και δίπλα στο μετρό του Κεραμικού, σπεύσαμε.

Η βασισμένη σε έργο του Ν. Καζαντζάκη διασκευή, Capo d' Istria χρησιμοποιεί ως καμβά την αλληλογραφία του πρώτου κυβερνήτη της χώρας με τη Ρωξάνδρα Στούρτζα και το ιστορικό υλικό. Μια παράσταση που σκιαγραφεί τη ζοφερή πραγματικότητα του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους. Τροφή για σκέψη αλλά και φορέας επίκαιρων μηνυμάτων για την περίοδο που βιώνουμε.

Capo d' Istria

Ευμολπιδών 41, Γκάζι, τηλ: 2103455020
Έως Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
Σκηνοθεσία : Αναστασία Κουμίδου
Με τους: Βίκυ Μαραγκάκη, Γιώργο Κροντήρη, Ακίνδυνο Γκίκα
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Ώρα : 21:15
Διάρκεια : 70 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 10€, ατέλειες & άνεργοι : 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.