• Ακολουθήστε μας
Για τον μπαμπά!
Alike

Για τον μπαμπά!

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιούνη γιορτάζουν οι μπαμπάδες. Μπορεί η συγκεκριμένη γιορτή να μην έχει την αίγλη της αντίστοιχής για τις μαμάδες όμως σε αυτό συντελεί και το διάστημα που τα σχολεία πλέον είναι κλειστά.

Σήμερα σας προτείνουμε να δείτε μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους διηγείται με τον ομορφότερο τρόπο τη σχέση πατέρα και γιου
Το Alike μας μεταφέρει σε έναν πολυάσχολο κόσμο. Ο Copi είναι ένας πατέρας που προσπαθεί να διδάξει στον γιο του, τον Paste, το σωστό. Αλλά... ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει;

Είναι σκηνοθετημένη από τους Ισπανούς Daniel Martínez Lara και Rafa Cano Méndez και διηγείται με μοναδικό τρόπο τη σχέση πατέρα και γιου. Αυτή είναι η υπόθεση του «Alike», μιας από τις ομορφότερες ταινίες μικρού μήκους της χρονιάς που μας πέρασε.

Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!!!

Alike

Δείτε εδώ την ταινία
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.