• Ακολουθήστε μας
Tribute σ' ένα μύθο
THE GARY MOORE LIVE TRIBUTE
Ηπείρου 48, Αθήνα

Tribute σ' ένα μύθο

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα από την ηλικία των 8 ετών. Αν και αριστερόχειρας, έπαιζε κιθάρα με το δεξί. Θαύμαζε τον Πίτερ Γκριν, ο οποίος έγινε μέντοράς του.
Δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ, όμως υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην Ευρώπη. Πειραματίστηκε με πολλά μουσικά είδη, όπως ροκ, τζαζ, μπλουζ, κάντρι, electric blues, hard rock και χέβι μέταλ. Μας εγκατέλειψε σε ηλικία 58 ετών το 2011, σε ξενοδοχείο στην Ισπανία, όπου βρισκόταν για διακοπές.
Ήταν ο Gary Moore ή καλύτερα ο Gary Moore της καρδιάς μας...
Το Ελληνικό fan club του, οργανώνει μεγάλο live αφιέρωμα για να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη θυμίζοντας μας τις αμέτρητες εμπνεύσεις του τόσο σαν τραγουδοποιός, όσο και σαν σολίστας! Μια μουσική ιδιοφυία που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην παγκόσμια σκηνή και επηρέασε γενιές κιθαριστών.
Το αφιέρωμα θα αρχίσει ο Βασίλης Μερζιώτης & the blues band με αναφορά στην blues περίοδο του Moore και θα ολοκληρωθεί με τους «Remember Lizzy & special friends» με τραγούδια της hard & heavy περιπλάνησής του.
Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, θα συμμετάσχει ο Vic Martin, μόνιμος συνεργάτης του Gary Moore στα πλήκτρα την τελευταία δεκαετία.

THE GARY MOORE LIVE TRIBUTE

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Τηλ.2108224134
Είσοδος 10 €
Έναρξη: 21:00
Σάββατο 12 Ιανουαρίου

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.