• Ακολουθήστε μας
Οι άλλοι μαφιόζοι
Δολοφονικά Αμαξίδια

Οι άλλοι μαφιόζοι

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Τα «Δολοφονικά Αμαξίδια» έρχονται στις αίθουσες ως μια αυθεντική κωμωδία δράσης. Ο Ούγγρος σκηνοθέτης Ατίλα Τιλ εισχωρεί στις ζωές ηρώων που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας και αγωνίζονται για πράγματα που οι μη ανάπηροι θεωρούν δεδομένα.

Ο 20χρονος Ζολί, ο φίλος του κι ένας πρώην πυροσβέστης, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, σπρωγμένοι από απελπισία κι από φόβο πως σύντομα θα θεωρούνται άχρηστοι, αποφασίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μαφία ως πληρωμένοι δολοφόνοι!

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία θολώνουν και η ιστορία γίνεται ένα ιλιγγιώδες καλειδοσκόπιο που μας δείχνει γκάνγκστερ και πιστολίδια, αλλά και τη γεμάτη προκλήσεις και εμπόδια ζωή στο αμαξίδιο, όπως και τον πόνο που προξενεί η απόρριψη από τον πατέρα.

Απολαύστε την στο σινεμά!

Δολοφονικά Αμαξίδια

Tiszta Szivvel
Kills on Wheels
Ουγγαρία 2016
Κωμική Περιπέτεια
Διάρκεια 105'
Σκηνοθέτης Ατίλα Τιλ
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 2 Φεβ 2017
Από 2 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.