• Ακολουθήστε μας
Η πρώτη του Αλκίνοου
Αλκίνοος Ιωαννίδης: Πρώτη φορά στο Κύτταρο
Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα
Κύτταρο

Η πρώτη του Αλκίνοου

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Το 2016 ξεκίνησε πολύ δυναμικά για κάποιους χώρους, ένας από αυτούς είναι και το ιστορικό Κύτταρο της οδού Ηπείρου. Εκεί τους μήνες που πέρασαν ο Διονύσης Σαββόπουλος, συντροφιά με την Ελένη Βιτάλη ξεσήκωσαν το κοινό γεμίζοντάς το δυνατές στιγμές που θύμιζαν 'άλλες' εποχές διασκέδασης.

Και να για τον Σαββόπουλο το Κύτταρο αποτέλεσε μια πετυχημένη "επιστροφή", τη σκυτάλη τώρα παίρνει μια πολλά υποσχόμενη "πρωτιά"! Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται για πρώτη φορά στο Κύτταρο με μια «Μικρή βαλίτσα», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές, όπως ο ίδιος δηλώνει.

Η βαλίτσα του Αλκίνοου είναι στους δρόμους από το Νοέμβρη του 2014, ταξίδεψε Ελλάδα και εξωτερικό, θα σταθεί για 4 συλλεκτικές εμφανίσεις στην ιστορική μουσική σκηνή. Εμείς θα βρεθούμε εκεί, το ίδιο προτείνουμε και σ' εσάς, τους φίλους μας!!!

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Πρώτη φορά στο Κύτταρο

Παρασκευές 1 και 8, Σάββατα 2 και 9 Απριλίου 2016
Κύτταρο
Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 12€ (με μπύρα-κρασί)
Κρατήσεις: 210 8224134
Προπώληση: www.viva.gr, www.public.gr, ReloadStores, IANOS, SEVEN SPOT, 11876

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.