• Ακολουθήστε μας
Η Ανατολή που μας ταιριάζει
Το Ρόδι Κεμπάπ
Κρέοντος 163 & Ρόδου 179 Σεπόλια

Η Ανατολή που μας ταιριάζει

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Μετά από μια μικρή ανάσα στο πέρας των γιορτών επιστρέφουμε με κάτι σκληροπυρηνικό, πρόκειται για το καλύτερο κεμπάπ κατά την ταπεινή μας άποψη στην πόλη, θα το συναντήσετε στα Σεπόλια και είναι ιδιαίτερα πιθανό να το ερωτευτείτε σφόδρα!

Ο χώρος απλός και συμπαθητικός, με έντονη την αίσθηση της καθαριότητας. Το σέρβις πρόθυμο, ευγενικό και με χαμόγελο. Το μενού θα το χαρακτήριζα αρμένικο όμως έντονα επηρεασμένο και από τις κλασικές αξίες του δικού μας σουβλατζίδικου. Το κεμπάπ είναι κορυφαίο ζουμερό και γευστικότατο, το λαχματζούν του εξίσου, οι γεύσεις ψαγμένες τόσο στα ορεκτικά αλλά ως και στις σαλάτες. Θετική εντύπωση μας έκανε μέχρι και το αρμένικο ανθρακούχο νερό που προσφέρουν.

Ειδική μνεία για το παστουρμαλι και το σις ταβουκ, ήπιαμε μπύρες, αυτοί που δοκίμασαν τυλιχτά σουβλάκια στην παρέα είχαν μόνο καλά λόγια επίσης. Το κοινό του σταθερό γι αυτό για Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα ώστε να μην τραβιέστε άδικα. Θα έγραφα πως θα ξαναπάμε όμως μέχρι να συνταχθεί αυτή την πρόταση το έχουμε πράξει ήδη!

Το Ρόδι Κεμπάπ

Κρέοντος 163 & Ρόδου 179
Σεπόλια, τηλ.: 2105154376
Καθημερινά 11:30-00:30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.