• Ακολουθήστε μας
Γιόρτασε το Saint Patrick’s Day
Ο’ Canto Pub
Αριστοτέλους 31, Άλιμος

Γιόρτασε το Saint Patrick’s Day

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Άγιος Πατρίκιος είναι ο προστάτης της Ιρλανδίας, έφερε τον χριστιανισμό στη χώρα και χρησιμοποίησε το τριφύλλι για να προσηλυτίσει τους συμπατριώτες του. Το Saint Patrick’s Day πέρα από μια θρησκευτική γιορτή, αποτελεί μία γιορτή που αναδεικνύει την εξωστρέφεια και την κουλτούρα των Ιρλανδών.

Η pub O’ Canto στα πλαίσια της γιορτής του Αγίου Πατρικίου διοργανώνει ένα άκρως Ιρλανδικό τετραήμερο από τις 16 έως και τις 19 Μαρτίου. Περιλαμβάνει ειδικό μενού με English Brunch, ενώ το βράδυ σερβίρει χοιρινό κότσι μαριναρισμένο σε μαύρη μπύρα, με πουρέ πατάτας και smoked bacon, λαχανάκια Βρυξελλών και gravy sauce.

Η διακόσμηση της pub παραπέμπει στην Ιρλανδία με το τριφύλλι να κυριαρχεί και όλες οι μπύρες σερβίρονται πράσινες! Τρία live πλαισιώνουν αυτή τη γιορτή, τις 16 Μαρτίου των Noriana, στις 17 Μαρτίου των Grey River and the Smoky Mountain και στις 19 Μαρτίου οι Lernis.

Ο’ Canto Pub

Αριστοτέλους 31, Άλιμος, τηλ.:210 9831712

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.