• Ακολουθήστε μας
Πιάσ' τον στη φύση
Πρωτομαγιά στο Σκοπευτήριο
Καισαριανή
Άλσος Σκοπευτηρίου

Πιάσ' τον στη φύση

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο μήνας Μάιος είναι πλέον προ των πυλών κι ένας εξαιρετικός πνεύμονας αστικού πρασίνου, σε έκταση και ποιότητα βλάστησης, μας περιμένει να τον επισκεφτούμε στην μεγαλύτερη γιορτή της άνοιξης την Πρωτομαγιά.
Ο λόγος για το Άλσος Σκοπευτηρίου Καισαριανής, εκεί θα βρείτε παιδική χαρά για εσάς που είστε γονείς, διαδρομές ποδηλάτου για όσους αγαπάτε την άθληση, πλακόστρωτα δρομάκια για περπάτημα και παγκάκια για να αράξετε. Ένα ειδυλλιακό και καλοδιατηρημένο πάρκο έκτασης 100 στρεμμάτων.
Ακόμα συνδυάστε το με πικ νικ στο αφράτο γκαζόν, υπάρχει και κυλικείο για όσους δεν αρέσκεστε στο κουβάλημα και τον προγραμματισμό. Επίσης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα φημισμένα μεζεδοπωλεία της Καισαριανής.
Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να μην αφήσετε το αποτύπωμά σας στο χώρο, μαζεύοντας με επιμέλεια τα σκουπίδια που αναπόφευκτα θα παράγετε. Και σε αυτό το ζήτημα είμαστε αυστηροί...
Προσοχή λοιπόν γιατί θα είμαστε κι εμείς εκεί, κρατώντας red umbrella!

Πρωτομαγιά στο Σκοπευτήριο

Άλσος Σκοπευτηρίου Καισαριανής
Είσοδος από:
Ηρώων Σκοπευτηρίου (κύρια είσοδος)
Νέας Εφέσου (parking)
Ελεύθερη πρόσβαση όλο το 24ωρο

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.