• Ακολουθήστε μας
17 Ιστορίες για τον συνάνθρωπο
Μικρές Ιστορίες για Μεγάλους

17 Ιστορίες για τον συνάνθρωπο

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

17 γυναίκες συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να προσφέρουν σε ανθρώπους που πάσχουν από άνοια τη συγκίνηση της ανάγνωσης.

Οι εμπνευστές του έχουν ως στόχο να υλοποιήσουν στο μέλλον μια πλήρη σειρά, ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς που πάσχουν από την συγκεκριμένη πάθηση, γιατί αυτοί χρειάζονται την ανάγνωση περισσότερο από τον καθένα. Το βιβλίο είναι γραμμένο σύμφωνα με ειδικές προδιαγραφές, ώστε η ανάγνωση να είναι προσιτή ως προς τη μορφή και το περιεχόμενο. Τα 17 διηγήματα αποπνέουν στον αναγνώστη μια θετική αύρα, είναι μικρά σε έκταση, γραμμένα με απλό λεξιλόγιο και σύνταξη ενώ έχουν σαφή και ευθύγραμμη πλοκή.

Μην προσπεράσετε επιπόλαια αυτή την πρόταση, είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτείτε αν κάποιος από το περιβάλλον σας το έχει πραγματικά ανάγκη και πιστέψτε με, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι σε θέση να σας το ζητήσει...

Μικρές Ιστορίες για Μεγάλους

Συγγραφείς:
Χριστίνα Αβδίκου, Φραντζέσκα Αλεξοπούλου Πετράκη, Λιλή Γάτη, Εύη Γεροκώστα, Στέλλα Γουλτίδου, Πηγή Γρύλλη, Αναστασία Καρανάσιου, Δήμητρα Κίτσου, Αλεξία Κονδυλίδου, Έλενα Λιάτου, Όλγα Λυμπεροπούλου, Έρη Παπαμιχαλοπούλου, Δάφνη Ποντικού, Ναταλία Ρεντίνα, Ελένη Ρουφάνη, Ελένη Σβορώνου, Βασιλική Στρατάκη.
Εικονογράφηση: Χριστίνα Αβδίκου
Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.