• Ακολουθήστε μας
Κέντρο και πάλι κέντρο!
MatchPoint
Αινιάνος 1, Πλ. Βικτωρίας

Κέντρο και πάλι κέντρο!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Τόσο οι παλιοί όσο και οι καινούργιοι μας φίλοι θα έχετε καταλάβει, ότι μία μεγάλη αδυναμία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας την έχουμε. Σε μία τέτοια αναζήτησή μας ανακαλύψαμε ακόμα ένα μικρό «διαμαντάκι» στην από πολλούς παρεξηγημένη, και όχι άδικα Πλατεία Βικτωρίας.

Πρόκειται για το Match Point, ένα πολύ όμορφο ζεστό και φιλικό χώρο όπου μπορείτε από το πρωί έως το βράδυ να πιείτε μυρωδάτο καφέ, ροφήματα αλλά και κρασί, ποτά ή και πολύ ωραία cocktails. Όλα αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε είτε με χειροποίητα γλυκά είτε με λίγα αλλά προσεγμένα κρύα και ζεστά πιάτα.
Ένα ακόμα θετικό point είναι πως όλα αυτά τα συνοδεύει υπέροχη μουσική, η οποία δεν σκεπάζει τον χώρο ούτε καλύπτει τις…κουβέντες μας.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μία ζεστή φιλική εξυπηρέτηση και πάνω από όλα καθαρά ποτά και ηρεμία. Εκείνο δε που μας εντυπωσίασε ήταν τα σερβίτσια τα οποία μας έφεραν στο νου εικόνες από τον κλασικό μπουφέ κάθε "καθώς πρέπει" σπιτιού.

Το Match Point αποδεικνύει ακόμα πως μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά διαφορετικά πράγματα ,όπως το διάλειμμα σου για ένα καφέ, με μία ματιά σε κάποιο εικαστικό δρώμενο που φιλοξενεί η διπλανή του αίθουσα. Ένας χώρος όπου η απόλαυση συναντά την καλαισθησία!

Διαγωνισμός: 

Σε δύο φίλους μας το φιλόξενο αυτό μαγαζί θα κεράσει δύο ποτά της αρεσκείας τους.
Δηλώστε συμμετοχή με τον γνωστό τρόπο εδώ.

MatchPoint

Αινιάνος 1, Πλ. Βικτωρίας
Τηλ.: 210 8250898
Ανοιχτά: καθημερινά από 11π.μ έως 1 μ.μ και τα Παρασκευοσάββατα και λίγο αργότερα.
Τιμές : καφέ από 1,70€
κρασί από 4€
ποτά από 6€
cocktails από 7,50€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.