• Ακολουθήστε μας
Καυτερός Γαλαξίας
Galaxy Bar
Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια
Hilton

Καυτερός Γαλαξίας

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Το λάτρεψα όταν στο παρελθόν είχε κάνει άνοιγμα σε DJ και ένα "άλλο" κοινό. Τότε η κατάσταση ήταν ελαφρώς decadence μιας και το Hilton μια μικρή ανακαίνιση τη χρειαζόταν. Τελικά η ανακαίνιση έγινε λόγω Ολυμπιάδας και μόνο μικρή δεν την έλεγες.

Ήταν η στιγμή που το Galaxy απογειώθηκε κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πιο κλασάτου bar - restaurant της πόλης. Μαζί όμως με την αισθητική και την ποιότητα απογειώθηκαν και οι τιμές. Φυσικά τότε οι εποχές ήταν διαφορετικές κι έτσι σπατάλες και ατασθαλίες μια στο τόσο ήταν επιτρεπτές και ελεγχόμενες.

Την προηγούμενη Πέμπτη βρέθηκα και πάλι μετά από χρόνια στο υπέροχο αυτό χώρο, όταν στα πλατό ήταν ο Πάνος Σουρούνης στα πλαίσια συνεργασίας του Galaxy με DJs sets του Pepper.

Απόλαυσα πραγματικά τη βραδιά με θέα την Αθήνα πιάτο μπροστά μου. Πόνεσα όταν έφτασε η ώρα του αποχωρισμού και του λογαριασμού κατ επέκταση... Οπότε αν ξεκινάτε για έξοδο με γεμάτο πορτοφόλι ή μπορείτε να αρκεστείτε στο minimun της κατανάλωσης, προσθέστε αυτή την εξαιρετική επιλογή στη φαρέτρα σας!

Υ.Γ: Αν ζηλέψατε ενημερώνω πως αυτή την Πέμπτη 26/2/2015 τα DJs sets του Pepper ολοκληρώνονται με την παρουσία του Κοσμά Δεβελέγκα στα deck.

Galaxy Bar

Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια, τηλ: 2107281402

Τιμές: Από 15€
Ώρες λειτουργίας bar
Κυρ- Πέμ: 5:00μμ - 3:00πμ
Παρ & Σάβ: 5:00μμ- 4:00πμ
Κυρ: 3:00μμ - 3:00πμ
Ώρες λειτουργίας Restaurant
Κυρ- Πέμ: 07:30 μμ- 01:00 πμ
Παρ & Σάβ: 07:30 μμ- 01:30 πμ
Δωρεάν Wi-Fi

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.