• Ακολουθήστε μας
Κάτι νέο στην Πειραϊκή
ΓΑΙΑ Μεζεδοπωλείο
Ακτή Θεμιστοκλέους 338-340, Πειραϊκή

Κάτι νέο στην Πειραϊκή

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Κατεβαίναμε την Πειραϊκή, πηγαίνοντας σε ένα άλλο εστιατόριο, όμως το μάτι μας το τράβηξε ένα νεοκλασικό μεζεδοπωλείο με θέα τον κόλπο. Με το ξύλο και την πέτρα, σε χρωματισμούς λαδί και κρεμ, το «Γαία» εξέπεμπε μία ζεστασιά.  Παρόλο που είχε μόνο μία άλλη παρέα μπήκαμε να το δοκιμάσουμε. Πέρα από την διακόσμηση που είναι διαφορετική από τα άλλα ψαρομάγαζα της Πειραϊκής, η ευγένεια και το κέφι του προσωπικού και η απαλή έντεχνη μουσική σε έκαναν να νοιώσεις αμέσως άνετα.

Ο κατάλογος δεν σε αφήνει ασυγκίνητο και οι επιλογές που ανοίγονται πεντανόστιμες.  Εμείς πήραμε μία σαλάτα ανάμικτη με baby σπανάκι ρόκα και άλλες πράσινες σαλάτες με μανιτάρια πλευρώτους, ένα μποξάκι με μανιτάρια, κάρι και τυρί, ένα ταραμά και κουτσομούρες ωραία τηγανισμένες, τραγανές από έξω και ζουμερές από μέσα. Τα συνοδέψαμε με τσίπουρο.  Μας κέρασαν πανακότα με βύσσινο που την είχαν φτιάξει εκείνοι.  Πληρώσαμε 58€.

Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή, οι μερίδες χορταστικές και οι τιμές προσιτές.  Ωραίος συνδυασμός!

ΓΑΙΑ Μεζεδοπωλείο

ΓΑΙΑ Μεζεδοπωλείο
Ακτή Θεμιστοκλέους 338-340, Πειραϊκή
Τηλ. 211 7159186
Ανοιχτό καθημερινά 12:00-00:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.