• Ακολουθήστε μας
Ελληνική κουζίνα με στυλ
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
Λεωφόρος Μεσογείων 262, Χολαργός

Ελληνική κουζίνα με στυλ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η είσοδος εντυπωσιακή. Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος με στυλ industrial, με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αλλά και στοιχεία ξύλου, και πολλά φυτά που το ομορφαίνουν και το ζεσταίνουν λίγο, αφού το εστιατόριο είναι πάνω στην άχαρη Λ. Μεσογείων. Θα μπορούσε να είναι άλλο ένα καφέ - μπαρ – εστιατόριο, αλλά το ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ έχει σαν στίγμα του την ελληνική κουζίνα και την προσφέρει με ένα ιδιαίτερο στυλ.

Άλλο χαρακτηριστικό του είναι η ανοικτή κουζίνα από όπου βγαίνουν νόστιμα ελληνικά φαγητά, προσφερόμενα με μία σύγχρονη παρουσίαση.

Τα τραπέζια ήταν σχεδόν όλα πιασμένα, όμως οι σερβιτόροι εξυπηρετούσαν χαμογελαστοί και τα πιάτα δεν άργησαν.

Οι επιλογές μας ήταν σαλάτα κρητική χωριάτικη σε φωλιά παξιμαδιού, ταλαγάνι σουφλέ σε φύλλο κανταΐφι, ομελέτα με σπαράγγια, καπνιστό ψαρονέφρι και γραβιέρα Κρήτης, κολοκυθοκεφτέδες σπιτικοί και ένα συκώτι γάλακτος σοταρισμένο με πιπέρια. Ήπιαμε το δικό τους κόκκινο κρασί που ήταν Merlot με Μοσχάτο Αμβούργου, που συνδυάστηκε ευχάριστα με αυτά που παραγγείλαμε. Για το τέλος πήραμε πορτοκαλόπιτα, δικιά τους, με παγωτό. Πληρώσαμε 16€ το άτομο.

Εντέλει θα έλεγα ότι ο χώρος του συμπαθητικός, το φαγητό του αρκετά καλό, η εξυπηρέτηση ευγενική, οι τιμές του ικανοποιητικές. Πολύ καλός συνδυασμός για μία έξοδο με φίλους!

ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ

Λεωφόρος Μεσογείων 262, Χολαργός
Τηλ. 210 6540400
Καθημερινά 12.00-01.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.