• Ακολουθήστε μας
Κλασικός πολτός
Pulp Fiction
Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας,
Κινηματογράφος Αλκυονίς New Star Art Cinema

Κλασικός πολτός

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Είναι αυτή η άβολη στιγμή που μια από τις ταινίες της νιότης σου που λάτρεψες επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη σε επετειακή επανέκδοση έχοντας κερδίσει τον τίτλο της κλασικής αξίας...

Έτσι λοιπόν όταν ένας φίλος μου πρότεινε να δούμε στο σινεμά το Pulp Fiction ξαφνιάστηκα, στη συνέχεια μελαγχόλησα όμως στο τέλος πήγα και δεν το μετάνιωσα. Μπορεί να πέρασαν 21 χρόνια όμως επιβεβαίωσα για μία ακόμα φορά το τεράστιο ταλέντο του Ταραντίνο να σου παρουσιάζει το χειρότερο ή αποκρουστικότερο θέαμα με τον πιο ευφυή και χιουμοριστικό τρόπο.

Αυτά μάλλον διαπίστωσε πρώτος ο Κλιντ Ιστγουντ ως πρόεδρος της επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών του 1994, και του έδωσε το Χρυσό Φοίνικα, συστήνοντας τον με τον καλύτερο τρόπο στο ευρύ κοινό.

Απολαύστε το στη μεγάλη οθόνη για λίγες (δυστυχώς) προβολές ακόμα, αλλά κι δεν τα καταφέρετε μια ιδιωτική προβολή με φίλους στο καθιστικό του σπιτιού σας είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε!!!

Pulp Fiction

Μέχρι 4 Μαρτίου 2015

Κινηματογράφος Αλκυονίς New Star Art Cinema
Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας, τηλ.: 210 8220008
Σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο
Με τους: Τζον Τραβόλτα, Μπρους Γουίλις, Ούμα Θέρμαν
Διάρκεια: 154'
Εισιτήρια: € 7, παιδ., φοιτ. & άνω των 65: € 5, άνεργοι: € 3, οικογ. πακέτο 3 ατόμων: € 10
Καθημερινά στις 21:30

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.