• Ακολουθήστε μας
Συνοδοιπόροι με πλούσιο παρελθόν
Athens World Music Festival - P.I.I.G.S
Πειραιώς 100, Γκάζι

Συνοδοιπόροι με πλούσιο παρελθόν

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Το μάθαμε και αυτό : “P.I.I.G.S.” είναι ένα ακρωνύμιο που περιγράφει στα οικονομικά, τις 5 χώρες (Πορτογαλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία).
Χώρες που τις συνδέει σήμερα μια βαθειά οικονομική κρίση και πολλά βάσανα για τους λαούς τους.
Ταυτόχρονα όμως, χώρες που συνδέονται και από μια πλούσια μουσική παράδοση.
Έτσι με την ευκαιρία του φετινού “Athens World Music Festival”, θα αφήσουμε πίσω τα οικονομικά και θα καθίσουμε να ακούσουμε fados, flamenco, tarantelles, Κέλτικη μουσική και άλλους γνώριμους και αγαπημένους ήχους, από τις χώρες αυτές.
Η μουσική παράδοση τους είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι ο πολιτισμός είναι ο πραγματικός πλούτος και θησαυρός, που θα πρέπει να διαφυλάξουμε για τις επόμενες γενιές.
Οι φετινές συμμετοχές: Πορτογαλία (Cristina Branco, Andre Maia Band), Ιταλία (Nuova Compagnia di Canto Popolare, Encardia), Ιρλανδία (Altan, Realta), Ελλάδα (Μαριώ, Κρίστη Στασινοπούλου & Στάθης Καλυβιώτης “Greekadelia”), Ισπανία (Lenacay, Xarnege).

Athens World Music Festival - P.I.I.G.S

Τεχνόπολις
Δευτέρα 15 έως Παρασκευή 19 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου:
10 ευρώ ημερήσιο, 25 ευρώ πενθήμερο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.