• Ακολουθήστε μας
Θα γίνω αστροναύτης
Ταξίδι στη Σελήνη
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω
Εμπορικό κέντρο River West

Θα γίνω αστροναύτης

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μα ποιο παιδί δεν έχει γοητευθεί από τους αστροναύτες και τα ταξίδια τους στο φεγγάρι. Κάποια μπορούν να σου απαριθμήσουν μέχρι και εκπληκτικές λεπτομέρειες για τις αποστολές της NASA . Δώστε τους λοιπόν την ευκαιρία να ζήσουν κάποιες μοναδικές «διαστημικές» στιγμές σε μια έκθεση που φιλοξενήθηκε σε πολλές χώρες και ήρθε τώρα και στην Ελλάδα, την KIDS ON THE MOON.
Τα παιδιά, ηλικίας 5-10 ετών, θα φορέσουν τις ειδικές διαστημικές στολές και θα «πατήσουν» σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσομοίωση της Σελήνης! Έτσι θα αποκτήσουν και το δίπλωμα του «1ου Έλληνα αστροναύτη» Μέσα από πλούσιο οπτικο-ακουστικό υλικό και διαδραστικές εφαρμογές, οι μικροί εξερευνητές του διαστήματος θα γνωρίσουν την ιστορία της εξερεύνησης αλλά και πολλά από τα μυστικά του.
Μέχρι και το Σάββατο 17/5 μια έκθεση που μπορεί να ενθουσιάσει τα καμάρια σας!

Ταξίδι στη Σελήνη

Εμπορικό κέντρο River West
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)
τηλ.801 22 25 050
www.riverwest.gr
Μέχρι 17/5
Καθημερινές: 17.00 – 21.00
Σάββατο: 11.30 -19.30
Είσοδος Ελεύθερη
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.