• Ακολουθήστε μας
Παραμύθια για ενηλίκες
Από τι ζουν οι άνθρωποι
Τρικόρφων 3 - 5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλατεία Βικτωρίας
Θέατρο Πορεία

Παραμύθια για ενηλίκες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

"Εμείς όλο δίνουμε αλλά κανείς δεν μας δίνει..." Αυτή ήταν η μαγική φράση που άρχισε να ξεκλειδώνει σειρά από έννοιες και συναισθήματα παρακολουθώντας την παράσταση "Από τι ζουν οι άνθρωποι" στο θέατρο Πορεία.

Μια παγωμένη νύχτα στη Μόσχα ένας φτωχός παπουτσής, προσπαθεί να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούν. Αντικρίζει έναν μυστήριο, γυμνό άνθρωπο σωριασμένο στο χιόνι. Αποφασίζει να τον φιλοξενήσει και τότε ξεκινά μια σειρά από περίεργα και απροσδόκητα συμβάντα γι' αυτόν και τη γυναίκα του, ικανά ν αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη ζωή και όσα αυτή φέρνει.

Την βασισμένη σε νουβέλα του Λ. Τολστόι παράσταση σκηνοθετούν και ερμηνεύουν οι Όλια Λαζαρίδου, Γιώργος Νανούρης και Ηλίας Κουνέλας.

Είναι το καλύτερο παραμύθι για μεγάλους που έχω συναντήσει επί σκηνής  τα τελευταία χρόνια και σας το συστήνω χωρίς καμία επιφύλαξη!

Από τι ζουν οι άνθρωποι

Θέατρο Πορεία
Τρικόρφων 3 - 5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69 πλατεία Βικτωρίας
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 12€, Φοιτητικό, νεανικό έως 22 ετών 10€, Ομαδικό 7€
Για τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 8210991, 210 8210082
Διάρκεια: 70 λεπτά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.