• Ακολουθήστε μας
Πολιτισμός για όλους
Παρέα στο Μουσείο
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Πολιτισμός για όλους

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

«Παρέα στο Μουσείο» ονομάζεται το πρόγραμμα με το οποίο το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ξεκινά μια ιδιαίτερη δράση για άτομα τρίτης ηλικίας και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. 

Στα πλαίσιά του και με χρηματοδότηση από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, σε παράλληλη συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων πραγματοποιούνται δωρεάν οργανωμένες επισκέψεις  ατόμων τρίτης ηλικίας στο Μουσείο. Η ενέργεια αυτή ονομάζεται «Σοφή Παρέα στο Μουσείο».

Ταυτόχρονα το πρόγραμμα «Μαζί, Παρέα στο Μουσείο» προσφέρει επισκέψεις και εργαστήρια για άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, εργαστήρια για γονείς και παιδιά με αναπηρία καθώς και δωρεάν ξεναγήσεις για αστέγους και διαπολιτισμικά σχολεία. Το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη των «Διεθνών Νέων Υποστηρικτών» του Μουσείου.

Στόχος του Μουσείου είναι η επέκταση της συγκεκριμένης δράσης και η ενσωμάτωση νέων δράσεων για την τρίτη ηλικία στον μόνιμο προγραμματισμό του.

Παρέα στο Μουσείο

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: 2107228321 (εσωτ. 126)

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.