• Ακολουθήστε μας
Μουσική Πανδαισία
Open Day 2016
Ιπποκράτους 41, Αθήνα

Μουσική Πανδαισία

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Μετά από μακρά αποχή λόγω Πάσχα και αργιών, τα μουσικά δρώμενα της πόλης επιστρέφουν κι εμείς τα αναμένουμε με λαχτάρα γιατί, όπως και να το κάνουμε, μας έλειψαν αρκετά.

Μια μοναδική ευκαιρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, πάντα μετα μουσικής προσφέρει για μία ακόμα χρονιά το Ωδείο Φίλιππος Νάκας διοργανώνοντας το Open Day 2016 μια γιορτή ανοιχτή και ελεύθερη για όλους, με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δοκιμαστικά μαθήματα, σεμινάρια, ενημέρωση για όλα τα μουσικά όργανα, συναυλίες και πολλές κληρώσεις! Αφορά άτομα κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μουσική. Είναι δωρεάν και δεν απαιτείται η δήλωση συμμετοχής εκτός αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε τα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα.

Δείτε εδώ http://b2b.nakas.gr/DomainFileStorage/BD_Nakas/Conservatory/2015-16_ekdi... το αναλυτικό πρόγραμμα που πέρα από τις άπειρες μουσικές προτάσεις έχει και τον απαραίτητο "κράχτη" που για φέτος είναι οι Ονειράμα που θα εμφανιστούν στα πλαίσια της εκδήλωσης για να απογειώσουν το κέφι!!!

Open Day 2016

Κυριακή 15 Μαΐου 2016, από 11.00 μέχρι 18.00

Δείτε εδώ το πρόγραμμα 
Ωδείο Φίλιππος Νάκας
Ιπποκράτους 41, Αθήνα, τηλ. 210 3634000
Δήλωση συμμετοχής στα μαθήματα στο 210 3634000.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.