• Ακολουθήστε μας
Ξέρω τι έκανες
Suddenly Last Summer (1959)
Πατησίων 44, Αθήνα
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ξέρω τι έκανες

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Η κινηματογραφική μας πρόταση σήμερα είναι μια κλασική ταινία, αρκετά σπάνια να την βρείτε, το «Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι». Ένα ψυχολογικό θρίλερ γύρω από τα σκοτεινά και καλά κρυμμένα μυστικά μιας οικογένειας στο αποπνικτικό τοπίο του αμερικανικού νότου. Το σενάριο είναι του Γκορ Βιντάλ, σε ένα θεατρικό του Τένεσι Ουίλιαμς.
Παρόλο που δεν ανήκει στις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του Μάνκιεβιτς (Όλα για την Εύα, Ξυπόλητη Κοντέσσα), παραμένει πρωτοποριακή για την εποχή της και κατά πολλούς αριστουργηματική.
Στο κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου λοιπόν, παρακολουθήστε δύο ιερά τέρατα της μεγάλης οθόνης (Κάθριν Χέμπορν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ), σε δύο μεγάλες ερμηνείες, να ξετυλίγουν την φοβερή τους σύγκρουση. Άλλωστε και στην πραγματική ζωή είχαν την χειρότερη σχέση.
 

Suddenly Last Summer (1959)

του Joseph L.Mankiewicz
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Πατησίων 44 - Αθήνα
Στις 22/7. Ώρα έναρξης : 21.00
Είσοδος ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες: 2105284800
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.