• Ακολουθήστε μας
Στοιχειώδες αγαπητέ Γουότσον
Ο Σέρλοκ Χολμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ
Αμερικής 10, Αθήνα

Στοιχειώδες αγαπητέ Γουότσον

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Μπαίνοντας στο γραφείο, ο Μόρτιμερ ανακαλύπτει ένα χειρόγραφο του 18ου αιώνα, το οποίο αφηγείται το μύθο του ακόλαστου Ούγκο Μπάσκερβιλ. Ο Ούγκο συνέλαβε και φυλάκισε ένα νεαρό κορίτσι στο κτήμα του στο Devonshire. Όμως έπεσε θύμα της επιδρομής ενός κυνηγόσκυλου της κόλασης, καθώς την κυνηγούσε κατά μήκος των έρημων βαλτότοπων αργά το βράδυ. Από τότε, όπως αναφέρει ο Μόρτιμερ, η οικογένεια των Μπάσκερβιλ μαστίζεται από ένα μυστηριώδες και υπερφυσικό μαύρο κυνηγόσκυλο ...
Ακούγεται ένα απόκοσμο ουρλιαχτό του σκύλου, που στέλνει τον σερ Τσαρλς Μπάσκερβιλ στον τάφο, αναζωπυρώνοντας τους φόβους και τις υποψίες.
Ο πλησιέστερος συγγενής του, φτάνει στο Λονδίνο για να αναλάβει τη θέση του στο Μπάσκερβιλ Hall, αλλά τον περίμενει ένα εκφοβιστικό ανώνυμο μήνυμα προειδοποίησης και μία περίεργη κλοπή ενός παπουτσιού.
Την εξιχνίαση της ιστορίας την αναλαμβάνει ο Σέρλοκ Χόλμς και ο βοηθός του Ουότσον. Τους ρόλους ερμηνεύουν τρεις ταλαντούχοι Έλληνες ηθοποιοί. Περνούν απάνθρωπες δοκιμασίες, θανατηφόρες παγίδες και ανομολόγητα πάθη, επάνω στην σκηνή του θεάτρου ΑΜΙΡΑΛ, παλεύοντας με τις σκοτεινές δυνάμεις του κακού.
Είναι ένα ανατριχιαστικά διασκεδαστικό θρίλερ που θα κάνει να γελάσουν ακόμα και όσοι είναι δύσκολοι στην κωμωδία. Άφθονο γέλιο, κίνηση, ένταση, βρετανικό χιούμορ και τραγούδι, με πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία απο τον Γιώργο Οικονόμου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Νικόλας Αγγελής, Αργύρης Γκαγκάνης, Ζήσης Ρούμπος

Ο Σέρλοκ Χολμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ

Θέατρο Αμιράλ
Αμερικής 10, Κολωνάκι
Τηλ. 2103639385
Παραστάσεις: Δευτ. Τρ. Τετ. 9.15 μ.μ.
Εισητήρια: 15€, μειωμένο 10€
Διάρκεια: 120'

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.