• Ακολουθήστε μας
Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις
2 Οριζοντίως
Θεραπειών 8, Αθήνα

Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Όταν πρωτοεπισκέφθηκα το θέατρο Πασάγιο 8 ενθουσιάστηκα από την ατμόσφαιρα του χώρου. Το να μπορείς να απολαμβάνεις μία εξαιρετική θεατρική παράσταση, όχι σε έναν αποστειρωμένο χώρο αλλά δίπλα στη σκηνή, νιώθοντας την ανάσα και λαμβάνοντας την ενέργεια των ηθοποιών, πίνοντας το ποτό σου, είναι κάτι που θα το καταλάβετε μόνο εάν βρεθείτε εκεί.
Ένα από τα καλύτερα σύγχρονα έργα του Jerry Mayer παρουσιάζεται σε αυτόν το χώρο και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το ζήσετε.
Σε ένα βαγόνι τραίνου δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα που δεν έχουν φαινομενικά τίποτα κοινό, παρά μόνο τη συνήθεια να λύνουν σταυρόλεξα, έρχονται σε επαφή.
Αυτή είναι ψυχολόγος, δυναμική, έξυπνη, όμορφη, σύγχρονη γυναίκα. Αυτός είναι ένας άντρας που αντιλαμβάνεται τη ζωή ως παιχνίδι. Ένας σύγχρονος Πήτερ Παν.
Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις που θα τους αλλάξει τη ζωή και θα παρασύρει και εσάς.
Παίζουν οι ηθοποιοί Ελίζα Σολωμού και Μελέτης Γεωργιάδης που έχει κάνει και τη σκηνοθεσία.

2 Οριζοντίως

Θέατρο-Πολυχώρος ΠαSάγιο 8
Θεραπειών 8, Κολωνός
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Ώρα: 21.00
Τηλ: 2114083191 - 6984974265
Εισιτήρια: 12€, 8€(φοιτητές- άνεργοι-πολύτεκνοι)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.