• Ακολουθήστε μας
Στης ακρόπολης τα μέρη
Σταύρος Ξαρχάκος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Η Συνάντηση
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Στης ακρόπολης τα μέρη

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Μια μαγική βραδιά για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε από κοντά την "Συνάντηση" της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με Σταύρο Ξαρχάκο στο Ηρώδειο την Κυριακή που πέρασε. Όμως η τύχη σας δούλεψε κι έτσι λόγω του sold out της παράστασης ακολουθεί δεύτερη στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου!

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα  με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας. Μαζί τους θα βρίσκεται εννιαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Μια μουσική συνάντηση που άφησε εποχή, ολοκληρώνεται  στο Ηρώδειο! Μία συνάντηση υψηλού επιπέδου που θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Σταύρος Ξαρχάκος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Η Συνάντηση

Παρασκευή Σεπτεμβρίου 2017
Αθήνα, Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ώρα έναρξης: 21:00
Eισιτήρια: Άνω Διάζωμα: 15€ - 20€, Ζώνη Β': 40€, Ζώνη Α': 50€, Διακεκριμένη Ζώνη: 70€
ΑΜΕΑ: 15€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.